Friday, August 4, 2017

Donic ösztöndíjasunk Európa Bajnok lett!

4 megszerzett érem közül 3 nyertese a Donic márkához köthető!

2017. júliusában került megrendezésre Portugáliában a serdülő-és ifjúsági asztaliteniszezők Európa-bajnoksága, ahol a magyar versenyzők kiemelkedő eredményeket értek el. És ami számunkra külön büszkeségre ad okot, hogy a 4 hazahozott éremből 3 tulajdonosa kötődik a Donic márkához.


Harasztovich Fanni, aki a Statisztika PSC asztalitenisz-szakosztály neveltje,  EB bajnokként érkezett haza az ifjúsági párosban elért első helyezésével. Fanni a Mikrohungária Sport Kft. által létrehozott Donic ösztöndíj program nyertese, amely programnak a lényege, hogy a cég minden évben négy olyan tehetséges fiatal egy éves támogatását vállalja egy un. Donic szerződés keretein belül, akik álltak már dobogón országos ranglistaversenyen, és elhivatottak az asztalitenisz irányába.
Fannival hamarosan interjút is készítünk, így nemsokára többet is megtudhattok eredményeiről és pályájáról.

Nagy Norbert, aki az ifjúsági párosban harmadik helyezést ért el, a Budaörsi Sport Club által kinevelt versenyző. Mivel a klub számos tehetséges fiatal edzésének a helyszíne, a Mikrohungária Sport Kft. kiemelten támogatja Donic felszerelésekkel.

András Csaba, aki a BVSC-Zugló játékosa, bronzérmesként zárt az ifjúsági fiúk között. Csaba a németországi Donic anyacég által támogatott játékos, így az ő sikereihez is erdeményesen járult hozzá az asztalitenisz sportszergyártó vállalat.


Minden versenyzőnek szívből gratulálunk az eredményekhez!

Szívesen megtudnál többet is a Donic termékekről? Akkor kattints ide a részletekért!

No comments:

Post a Comment