Thursday, August 10, 2017

Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztály 2016/2017-es szezon

A Mikrohungária Sport Kft. által is támogatott Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya idén is szép eredményeket ért el, amely nagy büszkeség számunkra. Minden sportolónak gratulálunk a teljesítményéért, és szurkolunk, valamint segítünk a további kimagasló eredmények eléréséért :)
Íme egy rövid összefoglaló a Szakosztály legfontosabb eredményeiről!
Felnőtt Európa-bajnokság érem- Pergel Szandra (jobbra)


Utánpótlás Európa-bajnokság érem- Nagy Norbert
Norbi ifjúsági páros versenyszámban nyert bronzérmet, ami egyrészt nem várt, bravúros teljesítmény, másrészt az eredmény étékét tovább növeli, hogy Norbi teljes mértékben saját nevelésű játékos, a BSC-ben fogott először pingpong ütőt a kezébe (Nagy Norbert a képen jobbról az első).


 az egyetlen asztalitenisz szakosztály vagyunk, melynek sportolói felnőtt és utánpótlás Európa-bajnoki érmet is nyertek 2016/2017-et nézve

Veterán EB érem- Dohnál Gábor
Ezt az eredményt Gábor személye miatt tartjuk kiemelkedőnek, mert a mellet, hogy az NB I-es csapatunk játékosa, több mint 25 éve a Budaörsi Sport Club tagja

Magyar bajnoki cím és ezüstérem párosban, egyéni bronzérem
Páros arany: Pergel Szandra; ezüst: Nagyváradi Mercédesz, Varga Tímea
Egyéni bronzérem: Varga TímeaExtra Liga csapatbajnoki érem
8 éve folyamatosan dobogón végez a női csapat


Nemzetközi Klubcsapatok Szuperligája érem
ETTU Kupa negyeddöntős helyezés
az ellenünk továbbjutó török csapat lett az ETTU Kupa győztese

A 2017/2018-as szezonban továbbra is csak magyar játékosokkal célozzuk meg a magyar csapatbajnokságban az újabb dobogós helyezést, és büszkék vagyunk arra, hogy megszakítás nélkül 15. alkalommal képviselhetjük Budaörs Városát és a Budaörsi Sport Clubot az Európai Asztalitenisz Szövetség legrangosabb kupájában.

No comments:

Post a Comment