Friday, March 31, 2017

Ma rajtol a Killik László nevével fémjelzett Női Magyar Kupa

Idén 2017. március 31-én, pénteken kezdődik a Tippmix Killik Lászó Női Magyar Kupa döntője, ahol 8, az NB1/A-ban szereplő csapat méri össze tudását. A kupának a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok ad otthont, ebben az arénában csapnak majd össze a csapatok az aranyéremért. A csapatok a következők, a jelenlegi tabella szerinti sorrendben: Atomerőmű KSC Szekszárd, UNIQUA Sopron, CMB CARGO UNI Győr, PEAC - Pécs, VBW CEKK Cegléd, Aluinvent DVTK Miskolc, ZTE NKK, illetve a Vasas - Akadémia.
A negyeddöntők párosításai a következők:
2017. március 31. péntek
13:00
UNIQUA Sopron
ZTE NKK
Negyeddöntő 1.
15:30
Atomerőmű KSC Szekszárd
CMB CARGO UNI Győr
Negyeddöntő 2.
18:00
PEAC-Pécs
Vasas-Akadémia
Negyeddöntő 3.
20:30
VBW CEKK Cegléd
Aluinvent DVTK Miskolc
Negyeddöntő 4.

Nézzük egyesével a találkozókat:
1, Az UNIQUA Sopron – ZTE NKK találkozón a tabella második és hetedik helyezettje találkozik egymással. Ha a papírforma nem dől meg, akkor soproni győzelem várható, hiszen a „Hűség városából” érkezők mindig hatalmas játékerőt képviselnek. Ugyan az alapszakasz során belefutottak néhány meglepő vereségbe, viszont ez a meccs mondhatni kötelező számukra, egyértelműen a legjobb négybe várhatóak. A soproniak közül Fegyverneky, Crvendakic és George várható húzóembernek, míg zalai részről Burkholder, Nagy és Bays szállíthatják leginkább a pontokat.
Várható győztes: UNIQUA Sopron
2, Az Atomerőmű KSC Szekszárd – UNI Győr találkozó garantáltan a pénteki meccsnap egyik legizgalmasabb mérkőzése lesz, ha nem a legizgalmasabb. A szekszárdiak a tabella első helyéről érkeznek a kupára, míg a győriek a harmadik helyről. Igazi agresszív, kemény mérkőzésnek nézünk elébe, hiszen mindkét oldalon nagyon jól működik együtt a magyar mag a külföldi légiósokkal. A Tolna megyeieknél Lisecre, Pirsicre és Bálintra kell odafigyelni, de ne feledkezzünk meg a fiatal Studerről, illetve Gerebenről sem. A Győrnél Simon, Goree, Hruscakova és Likhtarovich lehetnek a legnagyobb pontfelelősök.
Várható győztes: Atomerőmű KSC Szekszárd, a jelenlegi tabella alapján
3, A hazai csapat, a PEAC – Pécs a Vasas – Akadémia csapatát fogadja, ami viszonylag egy simább mérkőzésnek ígérkezik. A pécsiek a negyedik, míg a fővárosi alakulat a nyolcadik helyről vág neki a kupának. A két csapat eddigi találkozóin mindig pécsi siker született, ezért ha a papírforma nem borul, hazai győzelemre számíthatunk. Pécsi oldalról Kuster, Mandic és Siksniute, míg a Vasas csapatából Rochel, Bachvarova és Colic döntheti el a mérkőzést.
Várható győztes: PEAC – Pécs
4, A pénteki esti, utolsó találkozó szintén nagyon izgalmasnak ígérkezik. Az egymás után álló VBW CEKK Cegléd (5.), illetve az Aluinvent DVTK Miskolc (6.) csap össze egymással. Mindkét csapatnak 7 veresége van az alapszakaszt illetően, az egymás elleni párharcokon rendre mindig ceglédi siker született. Miskolci részről itt a lehetőség a visszavágásra, de ezt a ceglédiek sem fogják szó nélkül hagyni. A két csapat várható pontszállítói: Medgyessy, Bujdosó, Skoric, illetve Jovanovic, Tomlinson, Rasheed.
Várható győztes: VBW CEKK Cegléd, a jelenlegi tabella alapján.
A nyolcas döntő további programja:

2017. április 1. szombat (elődöntők)
16:00   ND 1. győztese – ND 2. győztese  (Elődöntő 1.)
18:30   ND 3. győztese – ND 4. győztese  (Elődöntő 2.)

2017. április 2. vasárnap
Mérkőzés a 3. helyért:
16:00  ED 2. vesztese – ED 1. vesztese
Döntő:
18:30 ED 2. győztese – ED 1. győztese


No comments:

Post a Comment