Tuesday, September 19, 2017

Kipróbáltuk a Mueller Diamond Pad kompressziós térdvédőt

Nagy izgalommal vártuk hogy végre a kezünkbe foghassuk, vagy inkább a térdünkre húzhassuk a Mikrohungária Sport Kft. által forgalmazott  Mueller Diamond Pad kompressziós térdvédőt, mert már a katalógusban szereplő képe alapján is tetszetős termék volt. Ehhez mérten a csomagolása is nagyon igényesre sikerült, szinte sugallja hogy ez egy minőségi cucc. Kis dolgok ezek, de az embernek akkor is az első benyomásaik a döntőek, bármit is vásárolnak.



Kézbe fogva rögtön feltűnnek a hangzatos nevű Diamond Pad béléstechnológia pici gyémánt, vagy rombusz alakú szivacsai, amik a test-test elleni küzdelmekre hivatottak védelmet biztosítani, de minden olyan sporttevékenységhez kiváló választás lehet, ahol védeni kell a térdet az ütközésektől vagy esésektől.


Külön tetszik hogy a régi, hagyományos térdvédőkhöz képest - ahol egy nagy szivacs darabot varrtak még annak idelyén bele egy huzatba és azt húztuk fel a lábunkra-,  az újaknál (így ennél is), már sok pici darabot varrnak külön-külön bele a huzatba, és így sokkal testhezállóbb és kényelmesebb tud lenni a használat közben.


Ami még érdekes lehet hogy a szárait is hosszabbra vették mint a régebbi térdvédőkét, így a kompressziós hatása is sokkal jobb lett és így a megszokott térdvédőkkel szemben itt tökéletes az illeszkedés a lábra. A felső részénél belül egy gumi csík borítást is kapott, ez azért jó mert jobban tapad a bőrünkhöz és így használat közben képtelen lecsúszni, mert jobb tapadást biztosít.
Az már csak hab a tortán hogy mindezt úgy sikerült megalkotniuk, hogy megmaradt a pehely könnyű súlya is.


A gyártó külön fel is hívja a figyelmünket a csomagoláson arra, hogy ez a térdvédő antimikrobiális bevonattal készül, ami azért jó, mert megvédi az eszközt a baktériumok és a különféle mikroorganizmusok okozta szagoktól, vagy a miattuk kialakulható foltoktól, ne adj Isten a roncsolódásoktól... Sajnos viszont ez a védelem a bőrünkre már nem terjed ki, de valahol érthető is, hiszen ahogy izzadunk, a térdvédő és a bőrünk között hogy is tudna ez működni nem? Igaziból ez nem is a feladata...

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket, akkor itt tudjátok megrendelni a terméket.

Kummert Krisztián

No comments:

Post a Comment