Monday, November 13, 2017

Kipróbáltuk a Mueller Diamond Pad 3 párnás mellényt

Rendkívül sok sportágnál fordul elő a testkontaktusokból és ütközésekből származó sérülések.
Most egy olyan mellényt mutatunk be nektek ami a felsőtesteteket védi ezektől, ami nem más mint a
Mueller Diamond Pad 3 párnázott mellény.


Már a kezünkbe fogva érezhetjük hogy az anyaga selymes tapintású (nem tartalmaz latexet), ugyanakkor a gyártó feltüntette a csomagoláson, hogy mikrobiális bevonatot tartalmaz, aminek az az előnye hogy megvédi a mellényt a baktériumok és a különböző mikroorganizmusok által előforduló szagoktól, foltoktól vagy roncsolásoktól. Azt azért érdemes tudnunk hogy ez a védelem a bőrünkre nem érvényes.

Amint látható is a képen, a mellényen két oldalt elhelyezték a Mueller által fejlesztett Diamond szivacs technológiát, amelyre a jó illeszkedés mellett a víz- és légáteresztés is jellemző.
Ezek főbb tulajdonságai hogy megvédik a bordáinkat és a farokcsontunkat az ütésektől, és az esetleges rázkódástól is mert szorosan ránk feszülnek az ütközésekkel járó sportok közbeni viseléskor. 


Ezt a különálló (de mégis rögzített) gyémánt alakú szivacsoknak köszönhetjük, amelyek így nem tudnak elmozdulni,de mégis tökéletesen fel tudják venni a bordáink alakját és folyamatos megnyugtató meleget tudnak biztosítani számunkra.


Összességében ez egy könnyű és kényelmes anyagból készült viselet, amely a divatos kinézete mellett nagyon jól funkciónál és remek védelmet biztosít a sportolóknak.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed iránta, akkor itt rendelheted meg!
No comments:

Post a Comment