Tuesday, July 11, 2017

Exkluzivitás és csúcsminőség

Közzétette az IHF a 23-dik Női Kézilabda Világbajnoskág hivatalos labdáját


A Molten, mint a világ egyik vezető sportlabda gyártó cége készíthette el a december 1. és 17. között megrendezésre kerülő 23. Női Kézilabda Világbajnokság hivatalos labdáját. A labda az “X5000 Germany Edition” márkajelzést viseli, és replikája július végétől elérhető lesz üzletünkben is.



A Molten X5000 elite típusú labdái már az IHF számos nemzetközi versenyén bizonyítottak, ez a mostani verzió azonban egy még újabb, még frissebb és minden eddiginél exkluzívabb design-al rendelkező darab.
Az idei egyébként a második alkalom, hogy a Molten egy teljesen újfajta design-al rendelkező labdát készített az IHF által szervezett Női Kézilabda Világbajnokság eseményére – az elsőre 2015-ben került sor.

A sportlabda gyártó cég a jövőben is mindent megtesz azért, hogy az általa felépített kiváló brand követelményeinek megfeleljen – folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy minden sportoló számára a lehető legtöbbet nyújthassa.

Tudnivalók az X5000 Germany Edition labdáról


Elérhető Méretek, borítás:


H2X5001 –W7G (replika)    2-es
H3X3200-W7G (replika)      3-as
H2X3200-W7G (replika)      2-es
H1X3200-W7G (replika)      1-es
H0X3200-W7G (replika)      0-ás

H00X300-W7G (mini ball)   00-ás

Borítás: szintetikus bőr.

Exkluzív design

A labdán a fekete, piros és arany színek dominálnak, amelyek a német zászló színeire utalnak. Mintaként az esemény hivatalos logóját láthatjuk rajta.

Maximális teljesítmény

A labdán lévő prémium borítás professzionális játékot tesz lehetővé: a kiemelkedő labdakontroll és pontosság garantált bármilyen versenyhelyzetben.

Bővebben a Molten-ről

A Molten már évtizedek óta a világ egyik vezető sortlabda gyártó cége. Kosár-, kézi-, foci - és röplabdái 1958 óta csúcskategóriás termékként vannak számon tartva, ezért is találkozhatunk a márkával a világ legjelentősebb sporteseményein, úgy, mint olimpiákon és nemzetközi bajnokságokon. 

“For the real game”

A Molten hivatalos szlogenje arra utal, hogy megfelelő játék csak akkor érhető el, ha ahhoz kiváló felszerelések is rendelkezésünkre állnak – csak azokkal érhetünk el maximális teljesítményt és kiemelkedő eredményeket.

23. IHF Női Kézilabda Világbajnokságról

Időpont: 2017. December 1-17
Helyszínek: Leipzig, Magdeburg, Bietigheim-Bissingen, Trier, Oldenburg, Hamburg

Érdekelne még több is?

Amennyiben többet szeretnél megtudni a labdáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Bajnokság hivatalos oldala:


No comments:

Post a Comment